Η Εταιρεία μας

Mobilia, το μεσιτικό σας γραφείο στην Ελλάδα

Mobilia, το μεσιτικό σας γραφείο στην Ελλάδα

Όλες οι υπηρεσίες ενός διεθνούς κτηματομεσιτικού γραφείου στην Αθήνα

Το Mobilia είναι μεσιτικό γραφείο στην Ελλάδα με γραφεία στο Παγκράτι, στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα μας έχει πάθος με τα ακίνητα, γι’αυτό και δεσμευόμαστε να θέσουμε όλη μας την εμπειρία στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδιοκτησία των ονείρων σας.

Η ομάδα μας είναι διεθνής και πολύγλωσση: μιλάμε γαλλικά, αγγλικά, ρωσικά και ελληνικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς:

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και φυσικά πολύγλωσσους δικηγόρους και συμβολαιογράφους ειδικευμένους σε εταιρικά ζητήματα, έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη κατά την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε κάθε σας ερώτηση. Το μεσιτικό γραφείο Mobilia είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Συναλλαγών και είναι μέλος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Ελλάδος (Κάρτα Επαγγελματικής Συναλλαγής Αρ. 6562)

 

Οι  εξειδικευμένες υπηρεσίες μας

Το κτηματομεσιτικό μας γραφείο διαθέτει ειδικά τμήματα που θα σας συμβουλέψουν και θα σας υποστηρίξουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας για αγορά ή ενοικίαση στην Ελλάδα.

 

Διαχείριση ενοικίασης

Το τμήμα διαχείρισης ενοικίασης διαχειρίζεται το ακίνητό σας από το Α έως το Ω, από τις επισκέψεις και τη σύνταξη των συμβάσεων μίσθωσης μέσω της αποπληρωμής των ενοικίων, της διαχείρισης των απλήρωτων χρεών και του ελέγχου της ασφάλισης. Οι διευθυντές μας είναι εκεί για να εγγυηθούν την απόδοση της επένδυσής σας στην Ελλάδα  με απόλυτη ηρεμία.

 

Βίλες δίπλα στη θάλασσα

Η υπηρεσία Σπίτια στην Ελλάδα είναι η κύρια επαφή σας εάν θέλετε να αγοράσετε μια παραθαλάσσια βίλα ή μια εξοχική κατοικία στην Ελλάδα. Με μια ευρεία επιλογή από κατοικίες και βίλες προς πώληση στα ελληνικά νησιά, η υπηρεσία "Houses in Greece" σας βοηθά να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει και στη συνέχεια σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!