Απόκρυψη αναζήτησης
Αναζήτηση
Αναζήτηση

Διαμερίσματα, βίλες και σπίτια προς ενοικίαση στην Ελλάδα

Είτε ψάχνετε ένα σπίτι προς ενοικίαση στην Ελλάδα ή θέλετε να εγκατασταθείτε στη χώρα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει. Η αγορά ενοικίασης στην Ελλάδα είναι κάθε άλλο παρά στατική. Στην αναζήτησή σας προς σπίτι για ενοικίαση στην Αθήνα έχετε ποικιλία περιοχών να εξερευνήσετε, είτε στα βόρεια είτε στα νότια προάστια.

Τα βόρεια προάστια όπως η Κηφισιά, το Μαρούσι τα Βριλήσσια ο Χολαργός και η Αγία Παρασκευή, είναι δημοφιλή στους εκπατρισμένους για δύο λόγους: επειδή είναι κοντά στα διεθνή σχολεία, αλλά και επειδή έχουν πολλούς χώρους πρασίνου. Οι περιοχές στα νότια προάστια, όπως η Γλυφάδα, η Βούλα ή η Βουλιαγμένη, προσφέρουν δυνατότητα ενοικίασης παραθαλάσσιας κατοικίας ή ενοικίαση βίλας με πισίνα.

Οι κεντρικές περιοχές όπως το Παγκράτι, το Μετς, το Κολωνάκι, η Πλάκα και το Κουκάκι, προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης διαμερίσματος στην Αθήνα με εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη ή το Λυκαβηττό. Το μεσιτικό μας γραφείο θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αλλά Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Η παράκτια περιοχή της Αττικής είναι γεμάτη όμορφα σπίτια προς ενοικίαση, συχνά περιτριγυρισμένα από κήπο ή μεγάλο οικόπεδο. Εκεί βρίσκονται και περισσότερες βίλες. Αν αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτηση,είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας ανάμεσα σε μια πληθώρα από διαμερίσματα, βίλες και σπίτια προς ενοικίαση στην Ελλάδα!

Σελίδα 1 από 8