Απόκρυψη αναζήτησης
Αναζήτηση
Αναζήτηση

Διαμερίσματα, βίλες και σπίτια προς ενοικίαση στην Ελλάδα

Είτε ψάχνετε ένα σπίτι προς ενοικίαση στην Ελλάδα ή θέλετε να εγκατασταθείτε στη χώρα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει. Ο τομέας της ενοικίασης στην Ελλάδα είναι κάθε άλλο παρά στατικός. Στην αναζήτησή σας για σπίτι προς ενοικίαση στην Αθήνα έχετε ποικιλία περιοχών να εξερευνήσετε, είτε στα βόρεια είτε στα νότια προάστια.

Τα βόρεια προάστια όπως η Κηφισιά, το Μαρούσι τα Βριλήσσια ο Χολαργός και η Αγία Παρασκευή, είναι δημοφιλή για δύο λόγους: επειδή είναι κοντά στα διεθνή σχολεία, αλλά και επειδή έχουν πολλά πάρκα. Οι περιοχές στα νότια προάστια, όπως η Γλυφάδα, η Βούλα ή η Βουλιαγμένη, προσφέρουν δυνατότητα ενοικίασης παραθαλάσσιας κατοικίας ή ενοικίαση βίλας με πισίνα.

Οι κεντρικές περιοχές όπως το Παγκράτι, το Μετς, το Κολωνάκι, η Πλάκα και το Κουκάκι, προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης διαμερίσματος στο κεντρο της Αθήνας με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη ή το Λυκαβηττό. Το μεσιτικό μας γραφείο θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει.

Αλλά Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Τα παράλια της Αττικής είναι γεμάτα όμορφα σπίτια προς ενοικίαση, συχνά περιτριγυρισμένα από κήπο ή μεγάλο οικόπεδο. Εκεί υπάρχουν και περισσότερες βίλες. Αν αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας ανάμεσα σε μια πληθώρα από διαμερίσματα, βίλες και σπίτια προς ενοικίαση στην Ελλάδα!

Σελίδα 1 από 6